Veç kësaj, personi urinon shpesh, urina ka erë të fortë e cila ka ndryshuar ngjyrën dhe shkakton të vjella.Gurët në veshka janë agregate kristalesh të mineraleve të shkrira në urinë, të cilat zakonisht formohen brenda veshkave apo fshikës dhe shkaktojnë dhembje shumë të fuqishme kur kalojnë nëpër to.

Njëri ndër ilaçet më të suksesshme natyrale për këto probleme, i cili përdoret më shumë se 300 vjet, është përzierja e vajit të ullirit dhe lëngut të limonit.

VAZHDIM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *