Stomaku është organ i prirur për t’u prekur nga infeksione dhe sëmundje të tilla si gastriti, i cili përkufizohet si inflamacioni i mukozës së stomakut, pra i shtresës që mbulon stomakun nga brenda dhe “kontakton” me ushqimet.

Është një sëmundje që shihet të zhvillohet sidomos tek të moshuarit, në formë kronike, vazhdo ketu lajmin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *