Me kohën trupi fillon të dobësohet dhe njerëzit bëhen më të kapshëm nga sëmundjet. Shikimi është ndër shqisat më të para që preket me kohën.

Sytë janë përgjegjës për 90 përqindëshin e informacioneve që i marrim – të cilat na ndihmojnë të mësojmë gjëra dhe të shmangim probleme potenciale.Shkenca dhe teknologjia janë zhvilluar mahnitshëm në dekadat e fundit, e veçanërisht në fushën e shikimit,vazhdo ketu artikullin e plot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *