“Elaphe quatuorlineata” mund të jetë gjarpri më i madh në Parkun Kombëtar Divjakë – Karavasta. Ai arrin deri në 2,5 m gjatësi, por nuk përjashtohen edhe ekzemplarë më të mëdhenj.

Kjo video u dërgua sot prej një vizitori (gjahtar italian) dhe u publikua nga “Parku”. Gjarpri është parë para disa ditësh, vazhdo meposhte lajmin e plote

VAZHDIM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *