Nuk mund të bëjmë asgjë pa gjunjë. Gjunjët janë një nga nyjet më të rëndësishme në trupin e njeriut, sepse ato promovojnë sjelljen e duhur trupore dhe mbështesin lëvizjet ose këmbët tona ndërsa ecim, vrapojmë, kërcejmë ose qëndrojmë.

Por, për fat të keq, me kalimin e kohës, vuajmë nga lëndime dhe plagë të ndryshme të cilat mund të ndikojnë në gjunjët tona,vazhdo lajmin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *