Sot nenshkruam memorandum bashkepunimi me komunen e Prizrenit per ndertimin e 30 shtepive per familje nevojtare

Me kryetarin Haskuka biseduam edhe per kuzhinen tone qe funksionim qe 8 vite ne qytetin e Prizrenjt ku ushqehen çdo dite nga 310 persona ne dite

Poashtu me kryetarin diskutuam edhe per nevojen e madhe te nje parcele ku do te ndertohet selia qendrore e Shoqates sone , kryetari na premtoje se se shpejti do ta kemi edhe parcelen dhe ta ndertojme selin tone qendrore

Perndryshe me kete memorandum bashkupinimi arrin ne 50 numri i shtepive ne komunen e Prizrenit ne bashkefinancim me komunen ku per secilen familje komuna partecipon me shumen prej 5 mije eurove dhe pjesen tjeter bamiresit permes shoqates sone

Bamires Zoti ju shperblefte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *