Inflamacioni i nervit shiatik shkakton një dhimbje të rëndë që shtrihet nga poshtë gjurit deri lart në zonën e brinjëve, madje edhe në shpinë. Intensiteti i dhimbjes varet kryesisht nga arsyeja si pasojë e individit.

Si rrjedhojë mund të keni ndjesi shpimi ose mpirjeje, këmbë të rënda etj. Megjithatë, ka plot gjëra të ndryshme që mund të bëni për të lehtësuar këto dhimbje.

Ne kemi disa alternativa që do ju marrin vetëm 10 minuta kohë. Përfitimet e saj variojnë nga gjendja në të cilën ju jeni. Është e domosdoshme që ti ndiqni hapat me kujdes.

Hidhni 10 litra ujë mjaftueshëm të nxehtë që këmbët tuaja të prekin ujin në një kovë.

Shtoni një dorë kripë dhe një litër uthull molle. Trazojeni atë derisa kripa të shpërndahet plotësisht

Vendosni këmbët tuaja në kovë dhe i mbani aty për 20 minuta.Më pas hiqini dhe thajini ato me një peshqir.

Shkoni në shtrat duke u siguruar që këmbët tuaja të qendrojnë të ngrohta gjatë gjithë natës.

Kur të zgjoheni në mëngjes, mos ecni në tokë zbathur. Sigurohuni që të keni veshur çorape dhe pandoflat tuaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *