Personi mund ta vërej vetvetën se është i prekur nga sihri nga 2 aspekte: 1. Me an të sjelljeve të tij dhe 2. Nga sëmundjet trupore që i shkakton Sihri.

Njeriu mund ta vërej se ka Sihër edhe nga aspekti i sjelljeve të tij, Për shembull, nëse burri ka pas lumturi me gruan e tij, apo gruaja ka pas lumturi me burrin e saj, dhe për një her apo për një koh shum të shkurtër kjo dashuri dhe mirësjellje është kthyer në urrejtje, kacafytje dhe hidhërime apo nervoz për gjëra shum të vogla, kjo është një simptom dhe argument shum i fort se personi në fjal (që ka ndryshuar sjelljet e tij) ka Siher.

Po e njëjta vlen edhe në familje, nëse fëmiu sillet mirë me prindërit, vëllezërit apo motrat dhe për një koh shum të shkurtër fillon të ndryshoj sjelljet, dhe prej dashuris kalon në urrejtje, kjo është argument se ky person ka mundësi të ket Sihër.

Personi ka mundësi ta vërej vetën se ka Sihër edhe nëpërmjet dhimbjeve trupore (dhe kur të gjitha analizat i dalin mirë.

Për ta dalluar vetën se ka Sihër me thën të vërtetën ne do ti përmendim disa simptome të dhimbjeve që i shkakton sihri, mirëpo këto dhimbje mund ti shkaktoj edhe Xhini nëse depërton në trup apo edhe Mësyshi apo Hasedi (syri i Xhelozisë).

Pra këto që do ti përmendim le ta kuptoj lexesi se këto jan simptome që tregojnë që në trupin e tij ka diçka që i përket Sihrit, Xhinve apo syshit, mirëpo nuk mundet njeriu menjëher të thot se nëse i ka këto simptome ka Sihër, pasiqë ka simptome të cilat jan të përbashkëta mes sihrit dhe Xhinëve apo syshit, dhe këto mund ti dalloj vetëm personi që është i shkathët për këtë lami.

Simptomet kryesore që njeriu mund ti vërejë në vetën e tij jane:

  • Kokdhimbje
  • Dhimbje lukthi
  • Te vjellurit e vazhdueshem e që shoqerohet me gjak ose me lëng të verdhë (e gjitha kjo kur nuk ka asnjë arsye mjekësore)
  • Gjakderdhje e vazhdueshme tek gratë (çrregullim të ciklit)
  • Ndjen dhimbje kur fryn erë
  • Aborte, po ashtu nuk lejon femrat të mbesin shtatzan
  • Dhimbje mitra dhe çrregullim të ciklit
  • Fryrje të barkut
  • Çmenduri
  • Nuk mundet me vendos për martes. etj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *