Nëse një njeri ka një ide të madhe mbi veten e vet, të jeni të sigurtë që është e vetmja ide që ka pasur në jetën e tij.

Ky eshte plaku i cili jeton i ka mbi 100 vite qe jeton mirepo e adhuron Zotin duke agjeruar dhe lexuar kuran, ka preardhjen nga Turqi qe sot njiher si nje nder shteti me i madh qe ka te bej me islam.

Shikone plakun e vjeter se si lexon kuranin famelart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *