Zemra, organi që siguron oksigjen dhe gjak për çdo sistem të trupit tuaj, është motori që e bën tërë trupin tuaj të punojë!

Veç trashëgimisë gjenetike, dieta juaj është një nga faktorët kryesorë që promovon shëndetin e zemrës, apo nxit problemet kardiovaskulare. Në living kemi publikuar shpesh artikuj rreth ushqimeve që pastrojnë arteriet,vazhdo lajmin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *