Aspirinën, përpos përdorimit si antiinfamator, mund ta përdorim dhe si maskë.Për këtë mjaftojnë tre aspirina dhe pak ujë:1. Mban lulet e freskëta-Tretja e dy apo tre aspirinave në vazon me ujë të luleve do të bëjë që këto të fundit të lulëzojnë më gjatë.

1.Trajton kallot-Për të trajtuar kallot e këmbëve ju mund të bëni një pastë,vazhdo lajmin e plote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *