Një grua para pak minutave ka kërcyer nga një largësi e madhe në qytetin e Ferizajt. Dyshohet se gruaja ka tentuar që të kryej vetëvrasje.

Ajo është hedhur nga kati i gjashtë i një ndërtese në Ferizaj.Rastin e ka konfirmuar edhe policia e Kosovës.

Të njëjtit kanë thanë se janë në vendin e ngjarjes si dhe janë duke i kryer hetimet.

Në vendin e ngjarjes është edhe autoambulanca. Nuk dihet ende gjendja shëndetësore pas hedhjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *