Hapi një gropë të madhe dhe fqinjët mendonin se ishte çmendur, por sot të gjithë e kanë zili
dokush prej nesh ka ide “të egra” për shtëpi dhe kur një ide të vjen në mendje dëshiron që me çdo kusht ta bësh realitet, por jo të gjithë në fakt e ndjekin këtë teori.

Kur bëhet fjalë për projekte të mëdha në oborrin e shtëpisë, ajo merr një kohë të gjatë dhe përpjekje për të ekzekutuar diçka të mirë.
Kur Wayne Martin filloi gërmimin e një vrime masive në oborrin e tij, fqinjët mendonin se ai ishte i çmendur, shkruan Ejashiko.Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *