Rosangela Almeida dos Santos, 37 vjeçe, u shpall e vdekur për shkak të dy arresteve kardiake dhe një “tronditjeje septike”. Megjithatë, gjithçka ishte një gabim serioz, sepse 11 ditë më vonë, kujdestarët e varrezave dëgjuan thirrje për ndihmë nga varri i gruas.

Në videon që ka filluar të qarkullojë në rrjetet sociale, ju mund ta shihni familjen me nxitim për të zbuluar arkivolin, por shpresat e tyre për ta parë gruan gjallë u prishën kur e panë atë në ato kushte.

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikojeni ketë video:⤵⤵⤵

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *