Bleona Qerreti ka ven çmimin e saj, kush dëshiron te kaloj ne nate me te duhet ti ketë 500 mijë euro apo gjysme milioni, dhe atë vetëm ne Dubai askund tjetër..

Ndersa si duket Vali Corleono është i gatshëm menjëherë te paguaj ketë “klauzolë” te Bleona Qerretit

Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *