Dashuria të nxirrka edhe nga vetja!

Për të bën gjëra që nuk kisha imagjinuar kurrë se mund t’i bëje.

Një vajzë që jeton në Paris, Francë, ka shkruar pranë JOQ.al me dëshirën për t’i dërguar një mesazh djalit që dashuron.Por si është historia?

Vajza shpjegon: Përshëndetje JOQ! Dua t’i publikoni këto dy foto se ne të dy kemi pas një marrëdhënie seksuale para 3 muajsh dhe duhemi marrëzisht.

Tani mesazhi im është se ne duhemi dhe nuk do ndahemi kurrë pavarësisht distancës dhe do jemi gjithmonë bashkë dhe të dashuruar.

Unë jam në Paris tani, jam larguar por dua t’ia shpreh publikisht këtë dashuri. Dua të ngelem anonim se e kupton vetë ai.

Është dëshira ime t’ia shpreh dashurinë se po vuaj për atë njeri.”Djali të cilit i adresohet mesazhi.

Djali misterioz nëse e more mesazhin ti e di dërguesen me sa duket!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *