Një grua është drejtuar tek gjinekologu pasi kishte dhimbje të vazhdueshme në fund të barkut.
Ajo shkoi për t’u vizituar tek gjinekologu dhe ajo që u zbulua brenda mitrës së saj ishte tronditëse.
Fillimisht gjinekologu mendoi se brenda mitrës së saj mund të kishte ngecur ndonjë tampon, por në të vërtetë brenda mitrës ishte një trup i huaj.
Gruaja u fut në operacion për ta hequr dhe ajo që doli nga barku i saj ishte një trup i pazhvilluar i një maceje.
Mendohet se mund të ketë ndodhur, pasi gruaja jeton në shtëpi me dy macet e saj dhe ndonjë bakter mund të ketë kaluar ndonjë bakter nga macet e saja.
Gruaja ka treguar se macet flinin në krevat me atë dhe bashkëshortin e saj edhe gjatë kohës që ata kryenin marrëdhënie . per te pare videon shtypeni reklamen dhe hapet video

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *