Në Shkup sapo ka filluar me punë ”Red District” që ndryshe njihet edhe si vendi ku blehen femrat për kënaqje të epsheve seksuale.Qytetarët para vitrinave duken shumë të habitur nga kjo ngjarje e pazakontë në Shkup.Vajzat në vitrina luajnë nën tingujt e muzikës në në lokal dhe ekspozojnë trupin me të brendshme.
Bëhet fjalë për aksion për të luftuar tregtinë me qeniet njerëzore.Në afërsi të vitrinës ka forca policore kurse disa nga qytetarët edhe i ofendojnë organizatorët.grat mun ti mernin edhe me qira per sa koh te keni nevoj dhe prap ti ktheni… merrrini informatat se ku mundeni ti gjeni si dhe jau sjellim nje video ku mund te shikoni se si duken ato… kliko ne reklam dhe hapet video

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *