Ndonëse është e virgjër një vajzë 29-vjeçare ndihet e lumtur që po pret në jetë fëmijën e saj të parë. Ajo nuk ka patur asnjëherë kontakt seksual me asnjë mashkull në jetën e saj, por ka provuar vetëm puthjen. Por, duket se edhe kjo e fundit nuk i ka pëlqyer.

Lauren nga Kanadaja ka gjetur një dhurues të spermës dhe tani po i gëzohet shtatëzanisë. Vajza rrëfen se është e lumtur që do të mbetet e virgjër për pjesën tjetër të jetës së saj dhe shpreson që foshnja do ta ndihmojë atë të shpëtojë nga takimet me meshkujt që më shumë e nervozojnë se sa e gëzojnë.

Kjo pasi Lauren vuan nga hipopituitarizëm, një çrregullim i rrallë që prek hormonet e saj. Sëmundja ka pasur një ndikim të rëndësishëm në të në moshë shumë të re.

Ajo i tha VICE:

Unë kam lindur me hipopituitarizëm, që do të thotë që gjëndra e hipofizës nuk është formuar siç duhet”.
Kjo do të thotë që Lauren nuk është si gjithë moshataret e saj pasi ai nuk përjeton asgjë në kontakt me një mashkull.

Ajo thotë se edhe përvojat e saj me puthjet e kanë lënë të ndjehen e çuditshme dhe e pasigurtë.

Sidoqoftë, nëna 29-vjeçare thotë se sfida më e vështirë që po përballet lidhur me hormonet është duke mbetur shtatzënë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *