“Kinema pa para”, i thone nje shprehje, kur ke mundesi te shohesh skena te tilla.Një burrë i divorcuar nga Korça kishte marrë të dashurën për të qëndruar disa ditë në shtëpinë e tij.
Por ish gruaja ka gjetur rastin, ka kapur të dashurën e ish-burrit dhe e ka rrahur. Sipas gazetares se Aldo morning show, e gjithë lagjja është mbledhur dhe kanë parë “shfaqjen”.
shtype reklamen dhe shiko videon

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *