Një grua gjermane pasi e ka duruar për shumë kohë varësinë e burrit, më në fund ka vendosur të shkruajë pranë prestigjiozes gjermane ”Bild” për të treguar problemin e saj që tashmë ishte përhapur në të gjithë familjen. Gruaja gjermane Liza ka treguar se fiksimin e të shoqit e ka kuptuar pas 10 vitesh martesë. Kjo është letra e Lizës: Përshëndetje ‘Bild’ unë jam 34 vjeçe dhe kam 10 vjet e martuar me bashkëshortin tim Bjor Muller, me të cilin kam 2 fëmijë të mrekullueshëm, por ai mua…Vazhdoni leximin e tekstit duke klikuar poshte rekklamen, do të befasoheni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *