Vangjel Selimi është 21-vjeçari i cili u vu në prangat e policisë së Sarandës pasi u kallëzua për veprën penale ”marrëdhënie seksuale me të mitur”.Kjo vepër penale dënohet me 7 vite heqje lirie dhe kallëzimi erdhi pikërisht nga nëna e vajzës.21-vjeçari është pjesëtar i komunitetit rom, banon në fshatin Çukë, Sarandë dhe prej disa muajsh jetonte në një shtëpi me vajzën e mitur me iniciale T.Q 13 vjeç dhe nënën e saj me iniciale O.G.Por Dje nena e ka filmuar rastin kur djali ka kryer marrëdhënie seksuale me….Klikoni ne reklam dhe pas 5 sekondave ju hapet video e plote e rastit

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *