Këtë javë Sinan Hoxha dhe Anddra Destani hapen një butik në Tiranë. Shumë të pranishëm dhe shumë mysafirë kishin ata në hapjen solemnte të butikut, mirëpo emisioni i kësaj jave u realizua jashtë studiove ku bëhet zakonisht, shkruan Gazeta NewBorn.

Mysafirët e kësaj jave ishin Andrra Destani, Sinan Hoxha, Sabri Fejzullahu me bashkëshortën e tij.

Ndër shumë pyetje nga me të ndryshmet lidhur me lidhjen, jetën e tyre private etj…, atyre në fund iu kërkua edhe nga një puthje ku çiftet e bën pa hezituar fare.

Shikojeni videon nga minuta 4:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *