Kukullat më të reja të seksit në Kinë, përmes teknologjisë më të re do të vijnë në modele të përshtatura me sisteme si të Alexa apo Siri, të lidhura me internet, transmeton Gazeta Express.Nëse i lidhni ato me internet, mund të bisedoni me to, të i kërkoni të ju këndojnë ndonjë këngë e shumë gjëra të tjera.Kukullat, e emëruara Xiaodie, po shiten për 4.000 dollarë.Njëri nga krijuesit e tyre tha se janë duke i dizajnuar ato që të mund të bisedojnë me blerësin, e edhe të i ndihmojnë me punët e shtëpisë. por me e mira ashte se kukulla arrin te bej nje seks te cilin as qe e imagjinoni, thuhet se ajo ia kalon edhe aktoreve te filmave porno, mos te harxhojm shum flaj me mir shikone videon edhe binduni vet, kliko ne reklam dhe hapet video

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *