Secili mashkull mendon se në krevat është më i miri, por duhet ta pranojnë që bëjnë gabime të caktuara në momente intime.Kryesisht meshkujt fajësohen për ndërlikimet që kanë gjatë aktit dhe mos kuptimit dhe koordinimit të mirë me partneren, por gratë kanë rrëfyer disa gabime tjera që bëjnë meshkujt.E për të qenë perfekt nuk ka mënyrë më të mirë se sa të mësosh nga gabimet…Kliko ne reklam per te mesuar me shum…

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *