Pozicioni Misionar – pozicioni misionar është kur gruaja është e shtrirë në shpinë të saj dhe partneri mbi të. Shumë njerëz me përvojë thonë se ky është pozicioni më i mirë për të bërë fëmijën për shkak të shkallës së penetrimit dhe pozitës së gruas që lejon spermës të depozitohet në hapjen e qafës së mitrës.Nga mbrapa –Depërtimi nga prapa është e thënë që të lejojnë spermatozoidët për të hyrë më thellë dhe më afër qafës së mitrës. Nëse sperma lëshohet në këtë pozicion, shanset janë që ajo të depozitohet në hapjen e qafës së mitrës.Përqafuar- Ky pozicion kërkon që burri dhe grua të jenë të ngjitur së bashku, ai pas asaj shtrirë dhe përqafuar. Përsëri, depërtimi i thellë që është i mundur në këtë pozicion, i lejon spermës për të arritur hapjen e qafës së mitrës shpejt. Kliko reklamen dhe shiko videon…..

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *