Tung jam Adriana. nje pushim shkojva ne Gjakov ne shtepi pasiqe qetret ishin ne pun ika e vetme erdhen te gjith kusherit te me shohin pim kafe bem muhabet dhe than qe do shkojn pasi i porcolla ishte kthyer njeri un isha duke u nderruar me zuri te zhveshur veten u busqesh dhe deshi te ik un e ndala ai metha por ti je e zhveshur ska gje thash xhvishu dhe ti mezi priti menjeher u zhvesh mu afrua filloja me nje te lipir te palla… kliko ne reklamen e meposhtme dhe shikoee videon e rastit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *