Jeta juaj seksuale arrin kulmin në vitet ’60, sipas një raporti të ri.
Sondazhi i tetë i Singles in America eksperimentoi nga më shumë se 5.000 njerëz të vetëm në SHBA.

Ky studim ka gjetur se gratë e vetme kanë seksin më të mirë në moshën 66 vjeçare dhe burrat në moshën 64 vjeçare

Terapeutja e seksit Dr Madeleine Castellanos tha se dashuria është më e kënaqshme për burrat dhe gratë e vetme në vitet e 60-ta, sepse ata janë me përvojë, e dinë se çfarë duan dhe janë të lirë të eksplorojnë dimensionet e seksualitetit të tyre.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *