Një 25-vjeçar duket se ka gjetur zgjidhjen për të shëtitur botën dhe për të mos shpenzuar asnjë qindarkë për akomodimin nëpër hotele.
Anthony Botta nga Belgjika, tregon se zgjidhja e tij është unike pasi e lejon të udhëtojë dhe të mos shpenzojë e kjo falë aplikacionit Tinder i cili e lidh atë më vajza të ndryshme me të cilat kalon natën kur ndodhet atje.

Ai thotë se gjatë rrugëtimit të tij është takuar me 21 vajza dhe ka kaluar natën në shtëpitë e tyre pa dhënë detaje të tjera nëse ka bërë dashuri me vajzat që ka njohur apo vetëm ka fjetur gjumë në shtëpitë e tyre.

A nuk është një zgjidhje interesante kjo

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *