Ajo është 22 vjeçe dhe është e martuar.Kjo është mësuesja Hunter Day e cila priste nxënësin e saj në shtëpi për të abuzuar më pas seksualisht me të.Hunter Day u zbulua nga një baba i një djali, ku ajo i shkruante mesazh se e priste në dhomën e saj.22-vjeçarja që jepte mësim në një shkollë 9-vjeçare në Oklahoma të SHBA-së, i detyronte nxënësit që të bënin seks me të.Për më tepër, ajo i priste në shtëpi me një veshje të veçantë.Tashmë, ajo pritet që të marrë dënimin përkatës, ndërsa autoritetet bëjnë me dije se e kanë përjashtuar nga shkolla. Kliko ne hapsiren me posht dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *