Një nënë e 5 fëmijëve ka braktisur familjen e saj për të jetuar me të dashurin e saj të cilin e njohu në Facebook, ajo është me origjinë nga Kukësi i Shqipërisë por qe ka lindur dhe jeton ne Londër.Beslinda, 44 vjeç, nga West Boldon , tha se si ajo e takoi Mamadou Jallow, 32 vjeqar ne rrjetin social te facebook..Kur u pyetën: “A besoni se kjo është dashuria e vërtetë?” Ajo u përgjigj: “Po, jam shumë e lumtur”.Shtyp në reklamë më poshtë dhe lexoni lajmin e plotë:⬇⬇⬇⬇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *