Ajo është një nga moderatoret bukuroshe, të cilën e shohim të jetë pjesë e ekraneve tona çdo të shtunë në TVSH me emisionin “Siluetë”.

Gerta Gixhari është tashmë një pjesë e pandarë e televizionit shqiptar duke sjellë stilin e saj unik të të prezantuarit të VIP-ave në emisionin e së shtunës.

Në një intervistë ekskluzive për “Bluetooth” të “Gazeta Shqiptare” Gerta ka folur për pasionin që ka ajo për ekranin, të veçantën që sjell në emisionin e saj si dhe marrëdhënien e veçantë që ndërton me të ftuarit VIP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *