Kur vjen puna te vagina, nuk është diçka që përflitet shpesh në masë, pasi është konsideruar gjithmonë për femrat si një thesar i fshehtë që duhet mbajtur me kujdes dhe jo të flitet për të lart e poshtë. Megjithatë, nga ana tjetër të gjithë jemi mësuar të shohim penisin nëpër filma, grafiti nëpër mure etj.

Kështu, para se të flasim për vaginën, është e rëndësishme të kuptohet se kur shumica i referohet gjithë zonës pubike të femrës si vaginë, në fakt ajo përbën vetëm pjesën e vrimës që quhet e tillë, nga ana antomike…
Megjithatë, hidhini një sy këtyre 5 llojeve të vaginave fantastike dhe gjykojeni vetë në cilën kategori bëni më shumë pjesë.

Znjsh. Barbie

Kjo është lloji i vaginës që imagjinon shumica, por në fakt është më i pazakonshmi në llojin e vet. Tek Znj. Barbie, buzët e brendshme (labia minora) janë plotësisht të dominuara nga buzët e jashtme (labia majora).

Znjsh. Perde

Për znjsh. Perden, buzët e brendshme dalin jashtë buzëve të jashtme. Mgjithatë nga lloji I vaginës, mund të dalin shumë ose pak dhe ndonjëherë në mënyrë asimetrike. Kjo është vagina më e zakonshme.

Znjsh. Pufe

Znjsh. Pufe mund të duket si Znjsh. Barbie, por dallimi qëndron tek afërsia midis buzëve dhe kockës pubike. Buzët janë më të varura dhe ndonjehrë më të fryra, por kjo varet nga mosha dhe pesha.

Znjsh. Patkua

Tek Znjsh. Patkua, hapja e vaginës është më e madhe në krye duke ekspozuar buzët e brendshme, por mbyllet drejt fundit, si në formë patkua.

Znshj. Tulipani

Kjo lloj vagine ka formën e një luleje në çelje. Në këtë rast, buzët e brendshme janë të ekspozuara nëpër gjithë gjatësinë e buzëve të jashtme.
Dijeni se vaginat tuaja janë si perdet. Në shtëpinë tuaj nuk do kishit gjithmonë predet më të mira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *