Çfarë dimë ne për meshkujt? Dinë se “çmenden” pas pajisjeve më të komplikuara elektronike, që duan futbollin dhe sportet e tjera. Shumë prej tyre kanë një mjekër të bollshme që i bën ata seksi (disa, jo të gjithë !!!). Por përveç kësaj, çfarë dimë ne për to? Duhet ta dini se ka disa gjëra që shumë meshkuj kanë të përbashkët, por që e kanë të vështirë ta pranojnë.

Këto nuk janë gjëra shumë serioze, por burrave nuk u pëlqen t’ia thonë këto gjëra gruas së tyre: Pra sekretet e tyre. Por ne i kemi zbuluar ato dhe po i ndajmë me ju …

1.Ata kanë nevojë për momente “pa mendime”
Mund t’ju befasojë, por burrat nuk janë gjithmonë entuziastë për idenë e marrjes së vendimeve të rëndësishme dhe përgjegjësisë për veprimet e tyre. Ndonjëherë ata vetëm duan të kalojnë vetëm pak kohë dhe të shijojnë momentet kur nuk kanë nevojë të bëjnë asgjë.

2.Burrat nuk i kushtojnë vëmendje detajeve
Burrat mendojnë më shumë në nivel global. Pranoje, nuk mund të bësh asgjë për këtë: Ata nuk i kushtojnë vëmendje detajeve. Ndoshta ju gjithashtu mund të mësoni prej tyre për ta vënë në praktikë këtë mënyrë të qenies. Për shkak se shumë gra fokusohen në gjëra të parëndësishme që nuk u lejojnë atyre të gëzojnë situatën në përgjithësi.

3.Mungësa absolute e mendimeve është një pushim i shkëlqyer për trurin e tyre
Burrat nuk e kalojnë gjithë kohën duke menduar për buxhetin e familjes, si t’i paguajnë të gjitha borxhet dhe ta shpëtojnë botën nga ngrohja globale. Ndonjëherë, shpesh, nuk ka asgjë në kokën e tyre. Shumë herë, kur mendoni se partneri juaj po kalon një krizë ekzistenciale, jeni me të vërtetë duke menduar për një absurditet: Në fakt ai nuk mendon për asgjë.

4.Edhe ata kanë frikë
Burrat janë viktima të imazhit të superheroit që shoqëria u imponon atyre. Nuk është e lehtë për ta, sepse ata gjithashtu kanë kaq shumë frikë dhe pasiguri, dyshojnë në vendimet që marrin dhe kujdesen për gjërat që bëjnë.

5.Shohin vajzat e bukura
“Burri im ka sy vetëm për mua!”. Asgjë nuk mund të jetë më e gabuar! Burrat gjithmonë shikojnë vajza të bukura. Në fakt, njerëzimi ekziston në sajë të aftësisë të burrave për të vlerësuar paraqitjen e grave, duke zgjedhur më së miri, nga këndvështrimi i tyre, të jenë nëna e fëmijëve të tyre. Është një çështje e natyrës, asgjë më shumë.

6.E vlerësojnë ndihmën tuaj
Burrat kanë nevojë për mbështetje morale, ashtu si gratë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *