E dashur Diedre, unë po bëj 3 vite që nuk bëj seks me gruan time. Unë jam 30 vjeç e ajo 25 dhe kemi një vajzë 3 vjeçare.

Shtatzënia erdhi 6 muaj pasi ishim lidhur, dhe që në muajin e 5-të që ne shkëputëm marrëdhënien seksuale, gruaja nuk më ka lejuar kurrë më deri sot.

Kur e pyes se përse nuk dëshiron që ta bëjmë, ajo më thotë se është shumë temë banale kjo e seksit dhe se i duket diçka e shpifur.

Nuk arrij ta kuptoj përse ma bën këtë, por duket se lidhja jonë nuk do të rezistojë dhe për shumë gjatë nëse vazhdojmë kështu”.

Përgjigjja e psikologes:

Sigurisht që marrëdhënia seksuale për njerëzit që janë adult dhe që kanë një raport me njëri-tjetrin është diçka tejet normale dhe e rëndësishme për mbarëvajtjen e raportit.

Duhet të flisni hapur me partneren dhe ta pyesni më hollësisht se përse ka arritur në këtë përfundim.

Mos ndoshta ajo nuk e ka pëlqyer seksin as në fillim, apo ndoshta mos ka pasur ndonjë situatë të pakëndshme gjatë aktit?!

Për këto dhe shumë të tjera ju duhet të flisni me njëri-tjetrin dhe të mundoheni që t’i jepni një zgjidhje kësaj pjese, pasi është e rëndësishme për martesën tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *