Një shtëpi e mahnitshme në ushtrinë zvicerane, brenda së cilës janë të palosura të gjitha orenditë e duhura. Ajo është e përshtatshme për një person dhe është e gjerë vetëm 5 metra katror.
Shtëpia që kushton vetëm 35,000 paund, ka një dhomë gjumi, banjo dhe kuzhinë të mbushur me kujdes në hapësirë.

Dizenjuesi thotë se “çdo gjë mund të fshihet në sipërfaqen e murit kur nuk është në përdorim, duke pasur si pasojë një zbrazëti”.

Fotografitë dhe pamjet filmike tregojnë shumëfunksionalitetin e shtëpisë me mure që mund të dalin për të mbajtur një shtrat dhe një kuzhinë të plotë me një hapësirë në dollap.
Madje aty krijohet një tavolinë dhe karrige të cilat mund të përdoret për mysafirët.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *