Një histori e trishtë e ndodhur në Shqipëri ka shokuar mbarë opinionin publik ku vjehrri, pasi ushtronte dhunë fizike epsikologjike ndaj nuses, prej 15 vitesh e kishte përdhunuar në mënyrë sistematike.Më e vështirë bëhet kur pas sjelljes në jetë edhe të tre fëmijëve, bashkëshorti i gruas së dhunuar i cili ka qënë emigrant, kishte zgjedhur rrugën e heshtjes. grua i tregonte po askush nu ke besonte ket gje, ajo vendoose kamer te fsheht ne dhome dhe e filmoi rastin, incizimin e qoi ne polici por edhe si hakmarrje e publikoi ne youtube…
Ja Video e tmershme, klikoni ne reklamen e meposhtme dhe shikoeni: Kujdes pamjet!⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *