Një ngjarje disi e pazakontë vjen nga Berati. Sipas gazetares nusja ishte bërë tapë dhe kishte kafshuar në vesh bashkëshortin. Nusja kishte konsumuar shumë alkool dhe nuk ka arritur të mbajë veten në kontroll duke bërë edhe gjestin ekstrem. Gazetarja tha se kafshimi duket se ka qenë i rëndë pasi dhëndri edhe është gjakosur.Mësohet se vjehrra ka marrë më pas nusen, e ka çuar në shtëpi dhe dasma është mbyllur shpejt e shpejtë.
Gazetarja tha se kafshimi duket se ka qenë i rëndë pasi dhëndri edhe është gjakosur.Shikoni videon e plote ne foto/reklama e videos me poshte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *