Gjatë transmetimit të emisionit sportiv “Rabona” në kanalin “65 Sport” prezantuesja dhe gazetarja sportive Barbara Ovieni është bërë pa dashje protagoniste e një “incidenti” që tashmë është bërë viral në pak orë në Britaninë e Madhe.Më poshtë pamjet e shpërndara nga qindra ndjekës..kliko ne reklamen me poshte q ete shfaqet video e ploteGjatë transmetimit të emisionit sportiv “Rabona” në kanalin “65 Sport” prezantuesja dhe gazetarja sportive Barbara Ovieni është bërë pa dashje protagoniste e një “incidenti” që tashmë është bërë viral në pak orë në Britaninë e Madhe.Më poshtë pamjet e shpërndara nga qindra ndjekës..Shiko foton me posht:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *