Ky është momenti kur një baba në SHBA zbulon se përse djali i tij vonohej shumë në dush
Josh Fairbanks vendosi të zbulojë se përse 12-vjeçari kalonte kaq kohë duke u larë.

Videoja e adoleshentit duke kënduar dhe kërcyer në dush është bërë përsëri hit në internet,

“Prej kur e vendosëm një zmadhues me bluetooth në banjo, djali ynë filloi të vonohej shumë në dush. E zbuluam pse”, shkruan në përshkrimin YouTube.

By topalb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *