Prsh jam lorisa 25 vjece Nje dit dolem me motren ne prishtin per shetitje u vishem seksi sapo arritem ne prishtin nje kerr e tipit porche na ndiqte mbas dhe folshin fjal te ndyta e kthuem kryt ishin di djem tamam stil bossi un ju busqesha motra me tha cben i thash qe me ket e kisha ber tha po dhe un me tjetrin u ndalem dhe i fola ckemi ja tha kshtu duhet do vini me ne po thash hipem ne vetur njera…Shtype reklamen me poshte dhe lexo lajmin e plote do te mahniteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *