Rrëfim Shokues: Shefi im i ‘tërbuar’ në zyrën e policis, “Ma mori dorën dhe e futi poshtë pantallonave”, dhe më…Një vajzë e re duket se ka rënë në ‘grackën’ e mashtrimeve për një vend pune më të mirë. Ajo provokoj shefin e saj me shpresën se nëse ata lidheshin ai do ti jepte një vend pune më të mirë,por nuk ndodhi kështu, ajo tregon ngjarjen e saj tragjike që i ka ndodhur ku thot se Shefi im në zyrën e policis ma mori dorën dhe e futi poshtë pantallonave, dhe më….klikoni reklamen me posht dhe prit 5 sekonda per tpar videon e ngjarjes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *