Blog-u Me in my place publikon rregullisht foto te femrave gjysme te zhveshura te cilat qëndrojnë ne tapetin e pastër te shtëpisë se tyre. Disa meshkuj mendojnë se kur ato janë vetëm ne shtëpi zakonisht merren me punët e zakonshme, por ne fakt realiteti është ndryshe.Ne te vërtetë, kur femrat jene vetëm ne shtëpi merren me : shtrydhjen e puçrrave te fytyrës, mbledhin mbeturinat neper shtëpi, konsumojnë ëmbëlsira, pine nga një birre duke pare filma dhe merren me Facebook-un. Po ne vendin tone si mendoni se është realiteti? Me çfarë merren zonjat dhe zonjushat kur ne shtëpi nuk kane asnjë?Ja nje video ku shihen disa femra shqiptare se si e bejn ne shtepi kur jan vetem, kliko mbi reklam qe te hapet video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *