Jam një djalë 24 vjeçar dhe babai im është martuar me një grua tjetër e cila është 34-vjeçe.

Ata kanë bashkë 4 vite dhe jetojmë në një shtëpi edhe me motrën time.

Im atë shkon në punë që në mëngjes dhe mua më qëllon që të jem me njerkën paradite në shtëpi.

Një ditë teksa po bëhesha gati të dilja, ajo bërtiti me të madhe dhe erdhi në sallon duke më thënë se ishte prishur një rubinet uji në tualetin e dhomës.

Vrapova për ta rregulluar, dhe teksa po tentonim ta ndreqnim, u lagëm të dy… por ajo ishte me një fustan nate, i cili pasi u lag ishte i tejdukshëm dhe unë mund të dalloja çdo pjesë të trupit të saj të mrekullueshëm.

“S’ka gjë, mos u ndje në siklet. Nuk është hera e parë që sheh një femër lakuriq”, më tha ajo si për të shfajësuar sytë e mi që ishin ngulur mbi të.

Më pas në shkuam për të bërë dush dhe unë lash atë të parën…

“Ti më pe që më pe, hajde bëjmë dush bashkë…”.

Kaq më mjaftoi dhe nisa ta puthja dhe më pas përfunduam duke bërë seks të çmendur në shtratin e saj dhe të babait tim. Prej asaj dite ne e bëjmë sa herë që im atë nuk është në shtëpi.

E di që është diçka e gabuar, por më pëlqen shumë dhe nuk e frenoj dot veten”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *