Për herë të parë Bleona pranoi se ka kaluar një natë të paharrueshme me aktorin e filmave me karate, Van Damme. E pyetur për “seksin më të mirë që ka provuar”, këngëtarja kujtoi kohën kur ishte në krevat me aktorin, në fillim të viteve 2010, në Kanë. “Van Dami është sensitiv, i ëmbël ndryshe nga sa mund të duket ashtu me muskuj”, tha bukuroshja.Pra, nisur nga ky rrëfim i Bleonës del se këngëtarja e ka tradhëtuar ish-bashkëshortin e saj Gani Bardha, me të cilin qëndroi e martuar deri në vitin 2014.,,,kliko ne reklamm dhe prit 5 sekonda per videon e plot,,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *