Një 27 vjeçare rrëfen tmerrin e jetës që ka përjetuar për vite të tëra. “Isha martuar më mësit në një fshat të thellë të atij rajoni prej nga vija edhe unë”, nis rrëfimin (A.B) Ajo thotë se përkundër dëshirës që të martohet në një qytetet, fati ka dashur që ajo të fejohet e martohet në një fshat të thellë malor. Me burrin kalonim shumë mirë. Por edhe vjehrri nuk më ka lënë qetë asnjëher, rregullisht më ka dhunuar dhe një natë vendosa që….shtyp posht fotoreklamen dhe vazhdo leximin e rrëfimit tragjik:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *