Unë jam 23 vjeçe e im shoq është 26 dhe kemi dy djem binjakë 4-vjeçar. Motra ime është 30 vjeçe. Ajo dhe bashkëshorti i saj i kan punët shumë keq dhe unë u kam qëndruar gjithmonë pranë për t’i ndihmuar sado pak. Edhe im shoq e ka bërë këtë gjë…por duket se ka bërë shumë më shumë.Një ditë pasi dola nga shtëpi, kisha harruar telefonin dhe pas një ore u ktheva për ta marrë. Pasi hyra në shtëpi gjeta burrin dhe motrën duke bërë mardhenje. U shokova dhe s’dija çfarë të bëja, dhe bëra tmerrin mora…..shtypni fotolinkun me poshte dhe vazhdoni leximin e rrëfimit shokues:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *