Një vajzë e re është rrahur brutalisht nga një grup grash, pasi njëra prej tyre pretendonte se ajo ia kishte “vjedhur” bashkëshortin dhe kishte mbetur shtatzënë me të.Ngjarja e tmerrshme është filmuar në rrugët e një qyteti në Kinë, ku në prezencë të kalimtarëve, gruaja e nervozuar kërcente me këmbë mbi barkun e vajzës që kishte mbetur shtatzënë me partnerin e sajAjo kishte mbathur take të larta dhe vazhdimisht kërcente mbi barkun e vajzës së re, të cilën përpos që e zhveshin në qendër të qytetit, ato vazhdimisht e godasin me shkelma e grushta.Ngjarja ka ndodhur në nëntor ndërsa tani është publikuar videoja në internet, ku viktima dëgjohet duke bërtitur “jam shtatzënë, nuk mund t’i duroj goditjet”.Por, këto lutje nuk i bënin edhe aq shumë përshtypje gruas që ia kishte vjedhur bashkëshortin, derisa videoja tre minutëshe shfaq vajzën e përgjakur.Shikoni me poshte videon duke hyre ne linku ose fotoreklama e videos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *