Në disa fotografi që janë shpërndarë në internet, për të cilat pretendohet se janë fotografuar nëpër shkollat e Kosoves, shihen nxënëset me veshjet e tyre mjaft provokuese.Në fotografitë e mëposhtme shihen mësueset dhe nxënëset me veshjet e tyre shumë provokative, që nuk ngjajnë aspak me veshjet normale të një nxënëse në shkollë.Por si duket kjo mesuese e ka tepruar pak si shum dhe disa nxenes kan bere edhe nje video te saj, ne videon me posht shihet se sa provokative eshte kjo mesuese nga Kosova, kliko mbi reklam qe te hapet video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *