Një histori e çuditshme flet për një raport të vështirë, dhe situatë delikate në të cilën ndodhet një vajzë.

Ajo thotë se, edhe pse ka prerë ditën e dasmës për t’u martuar me të dashurin e saj, ka një raport me vëllain e tij, pra, kunatin.

Është 25 vjeçe dhe thotë se e do të fejuarin, por nga ana tjetër e ka të pamundur të ndërpresë raportin me vëllain e tij.

Letra:

Kemi caktuar datën e martesës pranverën e ardhshme, por unë jam në një lidhje dhe kam marrëdhënie të mahnitshme seksuale me djalë i cili do të jetë kunati im. Nuk është se si i planifikova unë kështu gjërat, rodhën vetë.

Unë jam 25 vjeçe dhe e fejuar prej pesë vjetësh. I fejuari im është 28. E takova në një festival muzikor.

Ai është një muzikant i shkëlqyer dhe një person i mrekullueshëm, përveç faktit që përdor drogë.

Në fillim më premtoi se do të hiqte dorë prej saj dhe do të pastrohej, por nuk ka ndodhur deri tani.

Jeta jonë seksuale është zbehur. Por kur u njohëm fillimisht, seksi me të ishte i mrekullueshëm.

Nuk kisha planifikuar të tradhëtoja ndokënd, por isha e dëshpëruar, kisha nevojë që të flisja me dikë dhe vëllai i tij ishte i gatshëm gjithnjë për mua. Ai është 24 vjeç.

Gjithmonë e pëlqeja atë, edhe pse jo në atë mënyrë si tani. Ose të paktën nuk e kisha kuptuar. I fola kunatit për problemet në shtrat me vëllanë e tij.

Shkurt, ai me preu dhe më ftoi në shtrat…per vazhdimin e historise erotike klikoni mbi link ose mbi fotoreklame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *